Seguidors

dimarts, 13 de juny de 2017

Final Scracth Challenge Mschools

El passat dissabte en Jan, el Sergi i l'Unai, alumnes de sisè de primària, van participar en la final Scracth que ha organitzat Mschools.

Per accedir a la final, els alumnes van presentar una proposta que va ser seleccionada entre més de 200 per participar a la gran competició d'aquest dissabte on hi havia 20 equips més de tota Catalunya.

En Jan, el Sergi i l'Unai van haver de resoldre un repte que consistia en programar un viatge interactiu i organitzar una sèrie de respostes programades amb certa dificultat, però que els alumnes van resoldre molt correctament amb una hora i mitja que era el temps estipulat.

Una  vegada finalitzat el repte, el jurat va passar, equip per equip, i junts van avaluar la seva feina en funció d'una rúbrica que s'havia donat a l'inici de l'activitat.

Tot i que, per poca diferència, els alumnes no van arribar a guanyar, tots ells coincideixen a que ha estat una gran experiència i conviden a tots els alumnes de cicle superior a participar-hi en la següent convocatòria.

Per últim, adjunto unes fotografies de la jornada i felicitar l'equip  per la seva iniciativa i tot la gran feina realitzada. Sou uns grans tecnòlegs!

Alexis 3 comentaris:

 1. Enhorabona als participants! L'experiència d'haver-hi pogut formar part ja no els hi treu ningú!

  ResponElimina
 2. Enhorabona nois! Arribar a la final ja és un gran premi!

  ResponElimina
 3. Felicitats Nois!!! Quina gran experiència us endueu!!
  I enhorabona a l'Alexis que és qui els ha engrescat i acomoanyat en aquest gran aventura!!!

  Susanna Adell

  ResponElimina

Gràcies per comentar en el nostre bloc!