Seguidors

dimarts, 30 de maig del 2017

Anem a la televisió!

El dia 25 i 30 de maig vam anar als estudis de Ràdio i Televisió Espanyola, a Sant Cugat. Aquest és el primer any que es fa aquesta sortida, gràcies a l’aportació del pare d’una companya de la classe de 6è A.
Vam agafar el metro, la línia 2 i el ferrocarril fins arribar a l’éstació de Sant Joan. Quan vam arribar, vam esmorzar en una petita plaça i en acabar vam entrar dins d’un gran edifici, el de RTVE. Allà, ens va atendre el senyor Isidre Ramos i ens va explicar que tenen els canals la 1, la 2, 24h, RTVE Catalunya, Clan i Teledeporte.
Ens van explicar tot el procés des que es grava un programa fins que s’emet a la televisió.  També ens van explicar com utilitzen i com funciona la paret de croma, que és una paret verda, que quan graves no capta el color verd i pots posar una altre imatge a sobre, com funcionen les càmeres, el muntatge que es fa a Producció i Realització... Després vam veure diferents platós com: el de Saber y Ganar un concurs, el del Telediari que són les noticies de la 1 i el plató d’una serie del Clan que es diu BIG BAND CLAN. Si voleu veure les imatges dels platós podeu veure-les a continuació. Finalment, vam veure un petit museu de càmeres utilitzades a RTVE i la seva evolució al llarg del temps. Vam dinar i vam marxar cap a l’escola.
























































2 comentaris:

  1. Molt interessant poder descobtir el que hi ha al darrere de la tele. I una gran iniciativa per part d'aquest pare!

    ResponElimina
  2. Què xulo això de poder veure la tele des de dins!!!

    ResponElimina

Gràcies per comentar en el nostre bloc!