Seguidors

divendres, 7 d’abril de 2017

Xerrada Internet segura

La setmana passada uns alumnes de 4t d’ESO van venir a ensenyar-nos uns vídeos sobre el perill de les xarxes socials. El primer anava sobre una noia que es feia una foto als seus pits i l’enviava al seu nòvio, llavors ell l’enviava al seu amic i l’amic a una altra persona fins que tothom tenia la foto. Al final va arribar al professor i la noia, de la vergonya, se’n va de la classe.
A continuació el vam comentar.
Després vam veure un video de dibuixos que anava sobre que una parella que estava a la platja. El noi es despullava i la noia li feia un video amb el mòbil. En arribar a casa seva la germana de la noia li mirava el mòbil i va penjar el video.
L’últim era d’un senyor que sabia tota la vida d’ unes persones i elles es sorprenien.
Al final del video, el senyor va revelar que els havia estat vigilant via xarxes socials.
I aquí va acabar la xerrada. Va ser molt interessant perquè en aquesta edat les estem començant a fer servir i ho hem de fer de manera adequada i amb coneixement. Ens van donar un bon consell: aquella foto que no seríeu capaços d’ensenyar a la família, no la feu circular perquè no serà adequada. De la mateixa manera, allò que no diríeu a algú a la cara no ho feu per escrit.

Gràcies, companys de 4t d’ESO!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar en el nostre bloc!