Seguidors

divendres, 7 d’abril del 2017

Sortida Barcelona Moderna

Ahir vam sortir a visitar llocs de Barcelona relacionats amb l'Edat Moderna. Vam trobar-nos amb les nostres guies a les 10h de matí a la Plaça del Pi i des d'allà vam iniciar el següent recorregut:

- Començarem el recorregut a la Plaça del Pi per arribar al carrer Perot lo Lladre. Conèixer el bandoler Rocaguinard i les seves aventures. - A la plaça Sant Jaume veurem el Palau de la Generalitat i l’Ajuntament i conèixer així la importància d’aquestes institucions polítiques i alguns dels seus personatges més rellevants. - A la Catedral reconeixerem les característiques del barroc i la llegenda del Crist de Lepant. Buscarem els símbols gremials que amaga la Catedral. Entendrem la importància de la religió en aquells temps. - Ens aproparem a la plaça Sant Felip Neri, un dels llocs amb més encant de Barcelona, on estudiarem els gremis. - Ja a la plaça del Rei veurem el palau del Lloctinent comprendrem com es generà la Guerra dels Segadors i la de Successió i com repercutiren aquestes en la vida diària dels habitants de Catalunya. - Arribarem fins el Fossar de les Moreres per entendre el seu simbolisme i alguns dels personatges anònims relacionats amb l’indret.

Ara toca seguir aprenent sobre aquella epoca!


































3 comentaris:

  1. Malgrat ja heu anat diverses vegades a la zona del gòtic....sempre és interesant conèxer coses noves sobre aquella part de la ciutat... ;) fotos xul.lisimes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Pili. I de ben segur us poden fer de guies de la nostra ciutat.

      Elimina
  2. A casa seguim amb molt d'interés les vostres sortides a través de les fotos que penjeu. Ja ens fem idea de tot el recorregut i dels moments d'esbarjo dels que gaudiu.
    Som fans d'aquest blog.Us seguirem la pista.

    ResponElimina

Gràcies per comentar en el nostre bloc!