Seguidors

dimarts, 14 de març del 2017

MMACA

El dia 13 de març vam anar al Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) que es troba al parc de Can Mercader, a Cornellà, amb 5è. Vam agafar el metro a Sant Pau Dos de Maig i vam baixar a Gavarra. En arribar vam entrar al museu i en Bernat, el monitor, ens va fer una ruta guiada i una explicació. També ens va deixar temps per fer una volta per la sala. Després, vam anar a veure més sales. Hi havia una sala que era de miralls i va ser molt divertida perquè no sabíem que els miralls tinguessin alguna cosa relacionada amb les matemàtiques. En acabar les explicacions, vam fer una gimcana per tot el parc que consistia en buscar 7 imatges que teníem en un full, dir què tenien a veure amb les matemàtiques o a quina forma geomètrica ens recordaven. En finalitzar la gimcana, vam anar a dinar i vam fer joc lliure. Va ser un dia molt divertit!  ;) :)

















































6 comentaris:

  1. Una MOLT bona iniciativa en contacte amb les matemàtiques !!!! M'agrada molt i sembla que s'ho van passar força bé !

    ResponElimina
  2. Un museu totalment desconegut per nosaltres però pel que he vist i he sentit molt interessant! La motivació de poder experimentar mentre s'apren és molt beneficiosa per als nens. Molt aprofitat!

    ResponElimina
  3. No coneixia aquest museu, que es únic a Catalunya.
    La meva filla em recomena la visita. Diu que es un museu en el que no t'aburreixes...
    Les fotos ja donant testimoni de lo entretingut que és.
    Gràcies per compartir les imatges.

    ResponElimina
  4. ...personalment sóc de lletres!!! ;) peeeeeeeeeero...té molt bona pinta, super interactiu i sense temps per avorrir-se! i s´ho van passar genial, super reportatge de fotos!! molt xul.lo!!!!!

    ResponElimina
  5. ...personalment sóc de lletres!!! ;) peeeeeeeeeero...té molt bona pinta, super interactiu i sense temps per avorrir-se! i s´ho van passar genial, super reportatge de fotos!! molt xul.lo!!!!!

    ResponElimina
  6. Va agradar moltíssim! Us recomano que hi passeu algun dia. Està enmig de l'enorme parc de Can Mercader (Cornellà) i molt ben equipat. Mireu els horaris perquè no sempre està obert.

    ResponElimina

Gràcies per comentar en el nostre bloc!